ابطال سفته

با سلام خدمت شما.اینجانب در تاریخ 15 ابان سال گدشته برگه احضاریه بابت پرداخت یک فقره سفته به مبلغ 9ملیون تومان امده که شخصی که شکایت کرده یکی از دوستان سابق من در زمانی بود که بنده به سمت مواد مخدر کشیده بودم و خود اییشان هم مصرفف کننده و هم فروشنده مواد هستن من از طریق این اقا به مواد مخدر معتاد شدم و کاری که این شخص با من کرد باعث شد زن و زندگیم و ازدست بدم طلاق گرفتن هرچی داشتم و نداشتم و تو رفاقت باهاش از دست دادم بالاخره هم که دید من دیگه هیچی ندارم و کسی هم دیگه بهم کاری نداره ار خانوادم برا اینکه یه تیکه زمینی که داشتمم از چنگم بگیره 2سال قبلکه تو اوج اعتیاد و مشکلات بودم وقتی که دیگه یه ریالم نداشتم وقتی خمار بودمو ازش مواذ خواستم گفت به شرطی بهم میده تا یه مدت که یه سفته داد بهم بدون اینکهمتوجه باشن چیکار دارم میکنم و این سفته چیه ازم امضاع گرفت شد تا پارسال که احضاریه دم در منزل مادرم اومد بابت 9تومن سفته که اتفاقا تاریخ این سفته رو به اسغند 92 زده که اصلا این اقا این تاریخ زندان بود بجرم فروش مواذ و تازه تی9 ازاد شده بود یعنی اصلا این تاریخی کهگفته به قول خودش بابت قرض الحسنع به اینجانب مبلغ 9ملیون داده اولا اصلا این اقا در زندان شهرستان بابل بوده دوما این اقا که ئر 9 سال اخیر 6 ماهم بیرون نبود چطور میتونه این مبلغ و داشته باشه و بعدم یه زندانی که زن و بچه داره و بجرم مواد فروشی حبس ابد داشت و نعایتا 9 سال زندانی بود به یه فرد غریبه این همه چولو قرض الحسنه ممکنه بده وقتی حتی تاریخ پرداخت پول به من رو تو زندان هنوز بوده ضمنا من 4شاهد به دادگاه معرفی کردم که همه اونها از کسانی ان که با من و ایشون رفت و امد داشتن و میشناسن مارو و شاهد بودن کهاین اقا بهشن غته بود از من امضا گرفته وقتی تو حال طبیعی خودم نبوده و به چند گرم مواد میخواد زمین کشاورزی منو بالا بکش با این سفته.حال به نطر شما ایا من میتونم و راهی دارم کهقاضی محترم رو قانع کنم .لطفا عاجزانه میخوام راهنماییم کنین

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: مباحث متفرقه
1 پاسخ
6,491 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۴/۱۲/۱۲ ۲۰:۴۴