شکایت با استناد به دست نوشته


با سلام
چند وقت پیش پدر بنده بصورت پنهانی با خانمی ازدواج موقت کردند و این موضوع پس از برملا شدن باعث ایجاد یکسری اختلافات در خانواده شد که نهایتا قرار شد پدرم برای اینکه بتواند رضایت مادرم را بدست آورد مقداری از اموال خود را به نام مادرم بکند.
به همین خاطر چند روز پیش در خانه ی خودمان و در حضور عموی مادرم که در شورای حل اختلاف مشغول به کار هست دست نوشته ای تنظیم شد که برخی موارد ذکر شده در این دست نوشته عبارتند از:

- دو دانگ از خانه مسکونی توسط پدرم به اسم مادرم در دفترخانه ثبت و صادر شود.
- یک سوم از حقوق ماهیانه دریافتی پدرم بعنوان هزینه زندگی به مادرم با انتقال به کارت بانکی واریز گردد.
- با توجه به موارد فوق مادرم نسبت به ازدواج مجدد پدرم رضایت کتبی دارد.
- پدرم نسبت به فروش و معامله منزل مسکونی مختار و وکیل است و سود حاصله برابر سهم تقسیم میشود.
- همسر دوم باید در خانه ای جداگانه زندگی نماید و وسایل و اثاثیه فعلی زندگیمان متعلق به مادرم هست.

در آخرین بند این دست نوشته، نیز نوشته شده که مراتب بالا مورد تایید و قبول اینجانب (نام و نام خانوادگی پدرم) و خانم (نام و نام خانوادگی مادرم) است.
هر دو نفر زیر برگه را امضا و انگشت زدند و عموی مادرم نیز بعنوان گواه آنرا امضا کرده.

بصورت شفاهی قرار شد که روز بعد به یک دفتر ثبت اسناد رسمی مراجعه نمایند و مفاد آن دست نوشته را ثبت رسمی نمایند. حالا پس از چند روز از این موضوع پدرم میگوید حاضر به مراجعه به دفتر ثبت اسناد و رسمی کردن این موارد نیست.

حالا با توجه به این مسائل چند سوال داشتم:

1- این برگه با مشخصاتی که عرض کردم از نظر قانونی، اعتبار دارد؟ و میتوان با استناد به آن شکایت تنظیم نمود؟

2- ما در حال حاضر در یک خانه اجاره ای زندگی میکنیم و خانه خودمان را نیز به شخص دیگری اجاره داده ایم. باتوجه به اینکه قرارداد خانه فعلی دو ماه دیگر تمام میشود و اینکه 2 دانگ از خانه ی ما به اسم مادرم ثبت شود، پدرم میتواند در مورد تهیه مسکن برای زندگی ما، سر باز بزند و این کار را انجام ندهد؟ منظورم این است که صرفا چون 2 دانگ از خانه را به اسم مادرم میزند دیگر مسئولیتی در قبال تهیه مسکن برای ما نداشته باشد.

3- در صورتی که پدرم موظف شد که علاوه بر انتقال 2 دانگ خانه، یک منزل مسکونی برای زندگیمان تهیه نماید آیا میتواند این منزل را هرجایی که دوست دارد بعنوان مثال در یک روستا یا شهرک های اطراف شهرمان اجاره نماید یا میتوانیم انتظار داشته باشیم که منزلمان حتما در محدوده شهر باشد؟

4- میتوانیم در مورد یک سوم حقوق ماهیانه درخواستی تنظیم کنیم که بصورت یک رقم ثابت با افزایش درصد ثابت سالیانه پرداخت شود؟ چون ممکن است پدرم بعدا با گرفتن چند وام، مبلغ دریافتی ناچیزی داشته باشد.

5- با توجه به اینکه در مورد یک سوم حقوق از عبارت "بعنوان هزینه زندگی" استفاده شده این مبلغ به عنوان نفقه تلقی میشود؟ اگر همان نفقه هست، من یک خواهر 13 ساله هم دارم، میخواستم ببینم این نفقه برای مادرم به تنهایی محسوب میشود یا برای هر دو؟

6- پدرم در مورد فروش منزل مسکونی مختار است، اگر خانه را قبل از انتقال 2 دانگ سند آن به اسم مادرم، بفروشد تکلیف چیست؟ میتوانیم سهم مادرم را طلب کنیم؟

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: اثبات زوجیت
1 پاسخ
3,880 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۵/۰۲/۱۵ ۱۲:۰۸